Tutustu Kiva Workin tiimiin ja tarinaan

Tiimi

Konsta Matikainen

Head of Sales

Ota yhteyttä Konstaan

+358 444 934 797
konsta@kivawork.com

Kati Stenius

Operations & Partnerships

Ota yhteyttä Katiin

+358 447 939 193
kati@kivawork.com

Ross Lantea

CEO

Ota yhteyttä Rossiin

+358 444 934 798
ross@kivawork.com

Jaakko Mikkola

Customer Success Manager

Ota yhteyttä Jaakkoon

+358 444 937 759
jaakko@kivawork.com

Hannes Heiskanen

Account Executive

Ota yhteyttä Hannekseen

+358 444 936 606
hannes@kivawork.com

Abraham Cepeda

Technology Lead

Ota yhteyttä Abrahamiin

abraham@kivawork.com

Valmiina aloittamaan?

Tarinamme

Tarinamme alku

Työelämä on muuttunut ja muokkautuu edelleen pandemian jälkeen. Johtamisesta on tullut vaikeampaa ja moniulotteisempaa kun työntekijät ja johto eivät tapaa yhtä usein ja samalla tapaa kuin ennen. Työn kuormittavuus on kasvanut ja mielenterveys syyt ohittivat fyysiset syyt sairauspoissaoloihin. Myös motivaatiossa ja sitoutumisessa oli nähty merkittävää laskua. Ennen hyvinkin sitoutuneet työntekijät alkoivat vaihtaa työpaikkaa, irtisanoutumissaalto oli täällä. Yritysten johto ei ollut varautunut tähän vaan vaihtuvuuden nousu on tullut yllätyksenä samaan aikaan kun rekrytointi oli jo vaikeutunut. Hyvät ja tunnetut työnantajat alkoivat vetää puoleensa osaajia. Palvelumme tuli pelastamaan tilantee, jossa työntekijäkokemus on se ratkaiseva tekijä.

Huomiomme

Saimme huomata että vaikka digitaalisuus mahdollistaa ketterien henkilöstökyselyiden tekemisen ei se riittänyt juurikaan tuomaan lisäarvoa. Ymmärsimme ettei kyselyiden tuottamaa HR analytiikkaa osattu hyödyntäää, koska kyselyitä tehtiin kuten aina ennenkin, mutta vain modernilla työkalulla. Huomasimme kuinka perinteinen tapa toimia oli hidas ja raskas hallinnoida eli kyselyiden tekeminen, purku ja analysointi vaati liikaa resursseja eikä tuottanut konkreettista lisäarvoa. 

Toteutus

Huomasimme että oli olemassa suurempi  ongelma, kuin vain yhden uuden henkilöstökysely- tai analytiikkatyökalun tarve. Yrityksistä puuttuu osaaminen johtaa ja systemaattisesti hallinnoida kyselyitä ja hyödyntää  HR analytiikkaa. Tämä puute on suuri aukko bisneksessä.  Olemme täyttämässä sitä.

Kattava kokonaisratkaisumme tarjoaa valmiin helposti hallittavan digitaalisen alustan, suunnitelman ja toteutuksen. Prosessit auttavat menestymään ja tuovat konkretiaa tulosten analysointiin. Voit hyödyntää meidän valmiita malleja tai luoda juuri teille täydellisen oman mallin ja kyselyt. Asiakkaamme ovat hyvin eri lähtökohdista. Valitse juuri teille sopivin malli ja huomaa vaikuttavuus!

 

Valmiina aloittamaan?