Asiakaskyselyt - TOP 7 suosituinta käyttökohdetta

Tunnista potentiaalisimmat kasvun ja lisämyynnin mahdollisuudet sekä osa-alueet, joihin asiakkaasi ovat tyytymättömiä. Lue TOP 7 asiakaskyselyiden käyttökohdetta:

Lisämyynti nykyisille asiakkaille

Kiva Customerin avulla segmentoit ja seuraat asiakkaiden kokemuksia elinkaaren eri vaiheissa. Tunnista suoraan potentiaalisimmat lisä- ja ristiinmyyntimahdollisuudet toimiala-, palvelu- tai asiakkuuskohtaisesti.

Personoi asiakaskokemus mittaamisen avulla ja linjaa lisämyynnin mahdollisuudet kasvustrategianne mukaisiksi.

Älä missaa lisämyynnin mahdollisuuksia vaan kasvata kokonaismyyntiä hyödyntämällä asiakaskyselyiden tehoa. Oikealla strategian ja työkalumme avulla saat syvemmän käsityksen asiakkaidesi nykytilasta, tarpeista ja kipupisteistä.

Asiakasvastaavien laadunvalvonta ja kehittäminen

Näe miten eri asiakkuuspäälliköiden asiakasportfoliossa menee ja kuinka tyytyväisiä asiakkaat ovat. Näe mitkä asiakkuudet loistavat ja mitkä olet suurimmassa riskissä menettää.

Kiva Customerin avulla varmistat, että yrityksesi tarjoamat tuotteet ja palvelut täyttävät strategianne mukaiset vaatimukset, kun saat selvän näkymän asiakasedustajistanne ja heidän asiakasportfolionsa tilanteesta, aina asiakaskohtaisesti.

Tällä tavoin varmistat myös, että asiakaspalveluhenkilökunnalla on tarvittavat taidot ja tiedot asiakkaiden laadukkaaseen palvelemiseen sekä ongelmien tehokkaaseen ratkaisemiseen.

Asiakasvaihtuvuuden ehkäiseminen ja elinkaaren pidentäminen

Automatisoimalla asiakaskyselyt asiakkaiden elinkaaren pituuden eri vaiheisiin saat automaattisesti toiminnallesi tärkeää tietoa, jonka pohjalta pystyt ohjaamaan toimenpiteitä liiketoiminta-, palvelualue-, tiimi- tai asiakkuuspäällikkökohtaisesti.

Asiakaselinkaari

Asiakasvärikoodit

Hälytykset

Yhdistä kyselyt asiakasprosesseihin

Liiketoiminnan toimintojen kehittäminen

Rakentamalla kyselyn ja tarkat tavoitteet liiketoimintojesi kuten toimitusketjun, myynnin tai tuotekehityksen parantamiselle pystyt nopeasti kerääämään toimintaa ohjaavaa tietoa asiakaslähtöisesti ja tunnistamaan potentiaalisimmat kehityskohteet.

Saat elintärkeää tietoa siitä, miten asiakkaasi kokevat eri vaiheet kanssanne aina kaupan tekemisestä palvelun toimittamiseen ja asiakkaan ylläpitämiseen asti.

Asiakaskokemuksen ymmärtäminen

Ymmärrä asiakaskokemus eri liiketoiminnan palvelutarjonnan mukaisesti, toimipisteittäin tai myymälöittäin, lokaatioittain ja asiakkuuspäälliköittäin.

Rajaa tietoa yhdestä paikasta ja tuo tieto kaikkien päättävien osapuolien katseltavaksi ja hyödynnettäväksi. Luo kokonaisvaltainen ymmärrys asiakaspolustanne ja linkitä tieto yhdessä kattavan analytiikan ja palautteen kanssa parantaaksesi asiakaskokemusta.

Ymmärrä henkilöstötyytyväisyyden vaikutus asiakastyytyväisyyteen

Näe miten työntekijätyytväisyys, kokemus ja hyvinvointi vaikuttavat asiakaskokemukseen.

Ymmärrä kriittisiä tekijöitä tuottavuuden, suorituskyvyn ja pysyvyyden kannalta. Tunnistamalla tyytymättömyyden tai potentiaaliset vaihtuvuuden tekijät, voit ryhtyä ennakoiviin ja kohdennettuihin toimiin ongelmien ratkaisemiseksi.

Näe tekemisesi vaikuttavuus reaaliajassa.

eNPS ja NPS seuranta

Henkilöstö- ja asiakasanalytiikan ristiinajo

Mikä on Kiva Customer?

Kiva Customer on helppokäyttöinen ja täysin automatisoitu digitaalinen asiakaskyselyalusta, jonka analytiikka ei jätä arvailujen varaan!

Kiva Customer asiakaskyselyt

Automatisoimalla asiakaskyselyt asiakkaiden elinkaaren pituuden eri vaiheisiin saat automaattisesti toiminnallesi tärkeää tietoa, jonka pohjalta pystyt ohjaamaan toimenpiteitä liiketoiminta-, palvelualue-, tiimi- tai asiakkuuspäällikkökohtaisesti.

Tunnista ne asiakkaat, joihin organisaationne on syytä olla ensimmäisenä yhteydessä ja paranna asiakastyytyväisyyttä.

Automatisoitu kyselypolku

Yhdistä kyselyt asiakasprosesseihin

Linkitettävät kyselyt

Räätälöitävät kyselyt

NPS Kyselyt

Tutusu lisää tästä -> kivawork.com/kiva-customer/

Haluatko tutustua ratkaisuumme paremmin?