Customer surveys - TOP 7 most popular use cases

Tunnista potentiaalisimmat kasvun ja lisämyynnin mahdollisuudet sekä osa-alueet, joihin asiakkaasi ovat tyytymättömiä. Lue TOP 7 asiakaskyselyiden käyttökohdetta:

Increase sales with existing customers

Kiva Customerin avulla segmentoit ja seuraat asiakkaiden kokemuksia elinkaaren eri vaiheissa. Tunnista suoraan potentiaalisimmat lisä- ja ristiinmyyntimahdollisuudet toimiala-, palvelu- tai asiakkuuskohtaisesti.

Personalise the customer experience through surveys and align add-on and cross-selling to be part of your growth strategy.

Älä missaa lisämyynnin mahdollisuuksia vaan kasvata kokonaismyyntiä hyödyntämällä asiakaskyselyiden tehoa. Oikealla strategian ja työkalumme avulla saat syvemmän käsityksen asiakkaidesi nykytilasta, tarpeista ja kipupisteistä.

Quality control and development of account managers

Näe miten eri asiakkuuspäälliköiden asiakasportfoliossa menee ja kuinka tyytyväisiä asiakkaat ovat. Näe mitkä asiakkuudet loistavat ja mitkä olet suurimmassa riskissä menettää.

Kiva Customerin avulla varmistat, että yrityksesi tarjoamat tuotteet ja palvelut täyttävät strategianne mukaiset vaatimukset, kun saat selvän näkymän asiakasedustajistanne ja heidän asiakasportfolionsa tilanteesta, aina asiakaskohtaisesti.

Tällä tavoin varmistat myös, että asiakaspalveluhenkilökunnalla on tarvittavat taidot ja tiedot asiakkaiden laadukkaaseen palvelemiseen sekä ongelmien tehokkaaseen ratkaisemiseen.

Preventing customer churn and extending the life cycle

Automatisoimalla asiakaskyselyt asiakkaiden elinkaaren pituuden eri vaiheisiin saat automaattisesti toiminnallesi tärkeää tietoa, jonka pohjalta pystyt ohjaamaan toimenpiteitä liiketoiminta-, palvelualue-, tiimi- tai asiakkuuspäällikkökohtaisesti.

Customer lifecycle

Customer colour codes

Alerts

Link surveys to customer processes

Developing business functions

Rakentamalla kyselyn ja tarkat tavoitteet liiketoimintojesi kuten toimitusketjun, myynnin tai tuotekehityksen parantamiselle pystyt nopeasti kerääämään toimintaa ohjaavaa tietoa asiakaslähtöisesti ja tunnistamaan potentiaalisimmat kehityskohteet.

Saat elintärkeää tietoa siitä, miten asiakkaasi kokevat eri vaiheet kanssanne aina kaupan tekemisestä palvelun toimittamiseen ja asiakkaan ylläpitämiseen asti.

Understanding the customer experience

Ymmärrä asiakaskokemus eri liiketoiminnan palvelutarjonnan mukaisesti, toimipisteittäin tai myymälöittäin, lokaatioittain ja asiakkuuspäälliköittäin.

Rajaa tietoa yhdestä paikasta ja tuo tieto kaikkien päättävien osapuolien katseltavaksi ja hyödynnettäväksi. Luo kokonaisvaltainen ymmärrys asiakaspolustanne ja linkitä tieto yhdessä kattavan analytiikan ja palautteen kanssa parantaaksesi asiakaskokemusta.

Understand the link between employee satisfaction and customer satisfaction

See how employee engagement, experience and well-being affect the customer experience.

Ymmärrä kriittisiä tekijöitä tuottavuuden, suorituskyvyn ja pysyvyyden kannalta. Tunnistamalla tyytymättömyyden tai potentiaaliset vaihtuvuuden tekijät, voit ryhtyä ennakoiviin ja kohdennettuihin toimiin ongelmien ratkaisemiseksi.

Näe tekemisesi vaikuttavuus reaaliajassa.

eNPS ja NPS seuranta

Combine employee and customer analytics

Mikä on Kiva Customer?

Kiva Customer on helppokäyttöinen ja täysin automatisoitu digitaalinen asiakaskyselyalusta, jonka analytiikka ei jätä arvailujen varaan!

Kiva Customer asiakaskyselyt

Automatisoimalla asiakaskyselyt asiakkaiden elinkaaren pituuden eri vaiheisiin saat automaattisesti toiminnallesi tärkeää tietoa, jonka pohjalta pystyt ohjaamaan toimenpiteitä liiketoiminta-, palvelualue-, tiimi- tai asiakkuuspäällikkökohtaisesti.

Identify the customers your organisation should be in contact with first and improve customer satisfaction.

Automated survey path

Link surveys to customer processes

Linkable surveys

Fully customizable surveys

NPS Kyselyt

Tutusu lisää tästä -> kivawork.com/kiva-customer/

Interested in learning more about our solution?