Kiva Work tietoa tietosuojasta työntekijöille

Kiva Work kunnioittaa yksityisyyttäsi kaikessa toiminnassaan. Tämä ohjeisto kuvaa sitoumuksemme henkilötietojen suojaamiseen, lisäksi tällä ohjeistolla pyrimme vastaamaan yleisimpiin kysymyksiin työntekijöiltä anonymiteettiin sekä yksityisyyden suojaamiseen liittyen.

Kiva Work (Kw employee engagement solutions Oy) toimittaa ohjelmistoja ja palveluja julkisille sekä yksityisille asiakkaille Euroopassa. Yrityksen pääkonttori on Espoossa ja yritykseen sovelletaan EU yksityisyydensuojaa koskevaa lainsäädäntöä. Tietosuojaa ja yksityisyyttä koskevat tärkeät päätökset tehdään yrityksessä korkealla tasolla. Tietosuojaa valvoo yrityksen tietosuojavastaava.

Yleinen tietosuojaseloste sekä käyttöehtomme löytyvät verkkosivuiltamme osoitteesta:
https://kivaworkdevdev.wpengine.com/privacy-policy/
https://kivaworkdevdev.wpengine.com/terms/

Laaja palvelua koskeva tietosuoja- ja tietoturvakuvaus löytyy palvelukuvauksesta. Saat palvelukuvauksen pyytämällä sitä Kiva Work palvelun tarjoajaltasi. Jokaisen Kiva Work asiakkaan kanssa tehdään tietojenkäsittelysopimus.

Voiko minut tunnistaa vastauksistani?
Ei voi, Kiva Work, eikä työnantajasi pysty tunnistamaan vastauksiasi Kiva Work järjestelmässä. Kaikki vastaamasi tieto henkilöstökyselyissä on täysin anonyymia. Alapuolelta voit tutustua lisää miten vastauksesi näkyvät Kiva Work järjestelmässä.

Miten vastaukseni näkyvät Kiva Work palvelussa ja yhtiöni johdolle?
Vastauksesi menevät osaksi tiimisi ja tai toimipisteesi tuloksia. Mikäli tiimissä tai toimipisteessäsi on vähemmän kuin 5 työntekijää, emme näytä tuloksia, jotta voimme varmistaa täyden anonymiteetin! Anonyymi palaute näytetään tiimi- ja toimipistekohtaisesti, ja käytämme näissä myös 5 henkilön vähimmäisarvoa, jotta anonyymipalaute voidaan näyttää.

Miten esihenkilönä voin nähdä tiimini tuloksia?
Mikäli esihenkilönä saat pääkäyttäjältänne omat tunnukset Kiva Work palveluun, voit tarkastella niitä tiimejä ja lokaatioita, joihin sinulle on annettu oikeudet.

Vasemmasta sivuvalikosta saat tiimikohtaisen Heatmap-analytiikan ja Heatmap-pisteet. Lokaatiokohtainen data sisältää vastaukset niiltä osin, kun ne sisältyvät sinulle avoinna oleviin tiimeihin.

Pääset suoraan sinulle avoimiin tiimeihin Hallintapaneelin päänäkymästä.

Avaamalla tiiminäkymän näet tiimin vastaukset aihealuettain ja kysymyksittäin sekä pääset seuraamaan tyytyväisyyden kehittymistä haluamallasi ajanjaksolla

Mitä kautta Kiva Work kyselyt tulevat?
Voit saada kyselyn seuraavissa kanavissa: SMS, sähköposti, Microsoft Teams, Slack, QR koodina tai työnajanseuranta applikaatiossasi. Kyselylinkki aukeaa aina web selaimella, kaikissa Kiva Work kyselyissä verkkoosoitteen alku on: app.kivawork.com

Sähköpostitse toimitettavatkyselyt tulevat osoitteesta: no-reply@kivawork.com

Tekstiviestitse toimitettavat kyselyt tulevat numerosta: 045 73960206

Hyvä tietää Kiva Work kyselyyn vastaamisesta

  • Voit jättää anonyymiä palautetta minkä kysymyksen kohdalla tahansa.
  • Kysely saattaa pyytää sinulta lisätietoa vastauksen ollessa alhainen, jotta asiaa voidaan kehittää.

Kiitos että osallistut!
Mikäli sinulla nousee kysymyksiä, olethan yhteydessä organisaatiosi HR puoleen tai johtoon.

Mikäli haluat tietää lisää Kiva Work ratkaisusta, voit olla yhteydessä suoraan tiimiimme osoitteesta: www.kivawork.com tai lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: info@kivawork.com