Toteuta Henkilöstö NPS eli eNPS

Employee Net Promoter Score (eNPS) on kansainvälisesti vertailtavissa oleva suositteluindeksi, jossa työntekijä vastaa asteikoilla 0-10 kysymykseen: ”Kuinka todennäköisesti suosittelisit yritystämme työpaikkana ystävällesi tai kollegallesi?

eNPS suurin hyöty tulee vertailuna kilpailijoihin ja markkinoinnissa. 

Liity edelläkävijöiden joukkoon

Toteuta ilmainen eNPS kysely - kysely käyntiin 24h kuluessa!

Kiva Work on helppokäyttöinen digitaalinen henkilöstökyselyalusta, jonka täysin automatisoitu analytiikka ei jätä arvailujen varaan!

Toteuta ilmainen eNPS kysely - kysely käyntiin 24h kuluessa!

Kiva Work on helppokäyttöinen digitaalinen henkilöstökyselyalusta, jonka täysin automatisoitu analytiikka ei jätä arvailujen varaan!

Miten Kiva Work toimii?

Käyttöönotto 1 päivässä

1. Luo kysely

Luo automaatio, eNPS, pulssi- tai 360-kysely joko täysin räätälöidysti tai käytä markkinoiden suurinta kysymyskirjastoa ja valmiita kyselymalleja. Lähetä kysely monikanavaisesti ja tarvittaessa monikielisesti.

2. Saa tulokset reaaliaikaisesti

Saat tulokset valmiiksi prosessoidussa muodossa, sisältäen ehdotukset toimenpiteille. Raportointi valituille henkilöille tapahtuu myös automatisoidusti.

3. Tulosten läpikäynti & kehitys

Nyt tiedät miten kehittää vaadittavia osa-alueita. Voit aloittaa datavetoisten kehitystoimenpiteiden toteuttamisen ja seurata niiden vaikutusta automatisoidusti.

Kiva Workin suosituimmat ominaisuudet

Skaalautuva analytiikka

Dataa saadaan mistä tahansa organisaatiosi tasosta kuten konsernista, maakohtaisesti,
osastoittain, tiimeittäin, managereittain ja aina yksilötasolle asti. Analytiikkamme skaalautuu tarpeidesi mukaisesti.

Yksilötason analytiikka & HR Desk

Kiva Work luo jokaisesta työntekijästä anonyymin profiiliraportin ja elinkaaren. Kiva Workin HR Deskin avulla voit ottaa yhteyttä ja keskustella työntekijän kanssa täysin anonyymisti.

Automatisoitu & jaettu raportointi

Voit hyödyntää Kiva Workin automatisoituja raportteja tai luoda täysin omasi raportointityökalulla.

 

Kehityskartta

Kiva Work analysoi automaattisesti tulokset selkeän kartan avulla ja positioi aihealueet: tutki tilannetta, seuraa tilannetta ja juhli onnistumisia -kategorioihin.

AI-pohjainen tekstianalyysi

Kiva Work analysoi ja visualisoi anonyymin palautteen automatisoidusti tekoälyä hyödyntäen selkeisiin kategorioihin aina tiimitasolle asti.

Automatisoitu kyselypolku

Voit luoda koko organisaation tai vaikka vain tietyn tiimin kattavia automatiosoituja kyselypolkuja, joiden avulla voit rakentaa pidemmän ajan kyselyt kerralla ja varmistaa jatkuvamman seurannan.

Monikanavaisuus & monikielisyys

Lähetä kyselyt monikanavaisesti sinne missä eri tiimit ja työntekijät tavoitetaan parhaiten, kuten Teams, Slack, SMS tai sähköposti. Kyselyitä voidaan tehdä myös monikielisesti.

Markkinoiden suurin kysymyspankki

Hyödynnä eri tarkoituksiin satoja valmiita kysymyksiä ja kysymyspaketteja, jotka ovat suunniteltu yhdessä eri HR-organisaatioiden kanssa tai luo kokonaan omasi.

Saumaton HR-järjestelmäliitäntä

Tarjoamme lukuisia suoria yhteyksiä suosituimpiin HR-järjestelmiin kuten Sympa, Workday, Visma Public, Sap Successfactors, Nepton, Likeit ja Mepco.

 

Esihenkilönäkymät

Monipuoliset pääsyoikeudet esihenkilöille, hälytykset sekä automaatiot varmistavat vastuun jakamisen organisaatiossa ja manuaalisen työn minimoimisen.

Yhdistä talousluvut

Yhdistä talousluvut ja henkilöstökyselyiden analytiikka hetkessä liiketoiminnan syvemmäksi ymmärrykseksi ja ymmärrä miten työhyvinvointi ja tyytyväisyys vaikuttavat liiketoiminnan kannattavuuteen.

Kehityksen seuranta & benchmarking

Vertaa eri lokaatioiden, tiimien ja esihenkilöiden kehitystä ja seuraa sinulle tärkeimpien aihealueiden kehitystä vaivattomasti.

Haluatko tutustua ratkaisuumme paremmin?