Asiakkaidemme menestys on meidän menestyksemme!

These market leaders use Kiva Work

Efficient Network Partner Oy

 ”Henkilöstö tietää itse parhaiten ne asiat, joita he työssään arvostavat ja mikä lisää heidän työtyytyväisyyttään. Siksi yrityksen on tärkeää kuunnella omaa henkilökuntaa, eikä tehdä oletuksia näistä asioista. 

Keskustelu ja palautteiden vastaanottaminen on tärkeää ihan jokapäiväisessä työssä, mutta myös systemaattinen ja säännöllinen henkilöstökokemuksen mittaaminen on hyvä ja tärkeä kanava saada tietoa laajemmin ja kattavammin. 

Anonyymien kyselyiden avulla päästään kiinni myös sellaisiin aiheisiin, joita henkilöstöllä saattaa olla vaikea ottaa muuten puheeksi. Tässä Kiva Work on ollut loistava kumppani meille. Heidän avullaan mittausten ja kyselyiden rakentaminen on ollut helppoa ja joustavaa.”

Eeva Rötkönen | Henkilöstöjohtaja

Bilia Oy Ab

”Kiva Work on tarjonnut meille aivan uudenlaisen tavan tehdä henkilöstökyselyjä.

Olemme voineet itse räätälöidä kyselyt yhdessä esihenkilöiden kanssa tarkemmin suoraan tiimitasolle ja tällä tavoin saamme arvokasta tietoa esihenkilölle.

Myös sovittujen kehityskohteiden seuranta on helpompaa, kun voi uudistaa kyselyn vaikka vain osittain ja katsoa miten tilanne on kehittynyt.

Alustan käyttö on helppoa ja tulokset ovat heti käytettävissä kyselyn päättymisen jälkeen.”

Mirva Pirkkalainen | Henkilöstöpäällikkö

Tekonivelsairaala Coxa

”Olemme yhdessä henkilöstömme kanssa tunnistaneet coxalaisuuden tunnusomaiset piirteet ja toimintatavat. Opas coxalaisuuteen kertoo meistä ja tavoistamme toimia. Tämän työn valmistuttua halusimme uudistaa myös henkilöstömittauksemme. Haluamme kerätä säännöllisesti kokemuksia ja palautetta siitä, miten onnistumme toteuttamaan coxalaisia toimintatapoja yksilöinä ja työyhteisönä.

Kiva Work on ollut meille erittäin hyödyllinen työkalu ja erittäin laadukas asiakaspalvelu on helpottanut esihenkilöitämme uudistamaan mittaustulosten käsittelyä. Kiva Workin avulla olemme pystyneet keräämään arvokasta ja laadukasta palautetta henkilöstöltämme. Tulosten analysointi on ollut helppoa ja olemme saaneet monipuolista tietoa siitä, mikä meillä on hyvin ja mitä voimme vielä parantaa.”

Braleva Property management

"Kiva Work's Heatmaps gave us a completely new overview of the overall picture of employee satisfaction and well-being at a glance, but also a much more detailed look at the team and individual level. Unnecessary interpretation and guesswork can now be a thing of the past."

Janita Koskiluoma | HR-Director

Lapwall Oyj

”Yhteistyö Kiva Workin kanssa on antanut paljon lisäarvoa henkilöstökyselyiden toteuttamiseen ja analysointiin. Olemme Kiva Workin nimetyn asiakkuuspäällikön kanssa suunnitelleet kyselyt aikatauluineen ja käyneet myös tulokset läpi esihenkilöiden kanssa. Olemme tyytyväisiä yhteistyöhömme.”

Sanna Vappula | Henkilöstö-ja markkinointipäällikkö

Miilumachine

"I have to admit that I've gained a whole new understanding of what can be achieved with surveys and analytics. We have liked the clear and simple structure, good surveys, reports and analytics that are visual and illustrative. Lastly, I would highlight the ease of response and the response process and how well the responses can be grouped."

Kari Vimpari | CEO

Järvi Suomen Terveys

"Kiva Work offers an excellent service concept for the holistic development of an organisation's operations. Kiva Work's customised survey and analytics tool for measuring staff and customer experience, together with the high quality and flexible service they offer, adds value to the evaluation and development of your own operations."

Markku Hämäläinen | Toimitusjohtaja

Lunawood

”Hyvin sujunut projekti, jossa aikataulut ja suunnitelmat pitävät. Yhteinen suunnittelu on helppoa!”

Anna-Riitta Surakka | Henkilöstöjohtaja

Osuma Henkilöstöpalvelut

Kiva Work on todella hyödyllinen työkalu omaan työhön kumppaneiden parissa. Kyselyt antavat lisäarvoa asiakkaalle, mutta myös meidän tekijöillemme. Kiva Workin avulla saadaan usein semmoista dataa, minkä kerääminen muuten olisi haastavaa. 

Olli-Pekka Ojansivu | Asiakkuuspäällikkö

Vilpe

”Kiva Work on tarjonnut meille joustavan työkalun henkilöstökyselyjen tekoon. Olemme saaneet räätälöityä kyselyt juuri meidän tarpeisiimme. Seuraamme esimerkiksi vuosittain erillisellä kyselyllä miten meille tärkeät arvot toteutuvat henkilöstömme mielestä.

Työntekijät ovat kokeneet kyselyihin vastaamisen helppona ja kysely saavuttaa erinomaisesti.

Kiva Workin työntekijät ovat huippuja. Mikään asia ei ole liian vaikea tai mahdoton ja koen että ideoistani ja ajatuksistani saadaan hyvin kiinni. Kyselyjen tuloksia on ollut antoisaa pallotella Jaakon kanssa. Nämä keskustelut antavat aina uutta näkökulmaa.

Hanna Vanhala | Henkilöstöpäällikkö

Interested in learning more about our solution?