Asiakkaidemme menestys on meidän menestyksemme!

Liity edelläkävijöiden joukkoon

Efficient Network Partner Oy

 ”Henkilöstö tietää itse parhaiten ne asiat, joita he työssään arvostavat ja mikä lisää heidän työtyytyväisyyttään. Siksi yrityksen on tärkeää kuunnella omaa henkilökuntaa, eikä tehdä oletuksia näistä asioista. 

Keskustelu ja palautteiden vastaanottaminen on tärkeää ihan jokapäiväisessä työssä, mutta myös systemaattinen ja säännöllinen henkilöstökokemuksen mittaaminen on hyvä ja tärkeä kanava saada tietoa laajemmin ja kattavammin. 

Anonyymien kyselyiden avulla päästään kiinni myös sellaisiin aiheisiin, joita henkilöstöllä saattaa olla vaikea ottaa muuten puheeksi. Tässä Kiva Work on ollut loistava kumppani meille. Heidän avullaan mittausten ja kyselyiden rakentaminen on ollut helppoa ja joustavaa.”

Eeva Rötkönen | Henkilöstöjohtaja

Bilia Oy Ab

”Kiva Work on tarjonnut meille aivan uudenlaisen tavan tehdä henkilöstökyselyjä.

Olemme voineet itse räätälöidä kyselyt yhdessä esihenkilöiden kanssa tarkemmin suoraan tiimitasolle ja tällä tavoin saamme arvokasta tietoa esihenkilölle.

Myös sovittujen kehityskohteiden seuranta on helpompaa, kun voi uudistaa kyselyn vaikka vain osittain ja katsoa miten tilanne on kehittynyt.

Alustan käyttö on helppoa ja tulokset ovat heti käytettävissä kyselyn päättymisen jälkeen.”

Mirva Pirkkalainen | Henkilöstöpäällikkö

Tekonivelsairaala Coxa

”Olemme yhdessä henkilöstömme kanssa tunnistaneet coxalaisuuden tunnusomaiset piirteet ja toimintatavat. Opas coxalaisuuteen kertoo meistä ja tavoistamme toimia. Tämän työn valmistuttua halusimme uudistaa myös henkilöstömittauksemme. Haluamme kerätä säännöllisesti kokemuksia ja palautetta siitä, miten onnistumme toteuttamaan coxalaisia toimintatapoja yksilöinä ja työyhteisönä.

Kiva Work on ollut meille erittäin hyödyllinen työkalu ja erittäin laadukas asiakaspalvelu on helpottanut esihenkilöitämme uudistamaan mittaustulosten käsittelyä. Kiva Workin avulla olemme pystyneet keräämään arvokasta ja laadukasta palautetta henkilöstöltämme. Tulosten analysointi on ollut helppoa ja olemme saaneet monipuolista tietoa siitä, mikä meillä on hyvin ja mitä voimme vielä parantaa.”

Braleva Kiinteistöpalvelut

”Kiva Workin Heatmapien kautta saimme ihan uudenlaisen katsauksen henkilöstön tyytyväisyyden ja hyvinvoinnin kokonaiskuvaan yhdellä silmäyksellä, mutta myös huomattavasti aiempaa tarkemman kurkistuksen tiimi- ja yksilötasolle. Turha tulkitseminen ja arvailu voivat jäädä nyt historiaan.”

Janita Koskiluoma | Henkilöstöjohtaja

Lapwall Oyj

”Yhteistyö Kiva Workin kanssa on antanut paljon lisäarvoa henkilöstökyselyiden toteuttamiseen ja analysointiin. Olemme Kiva Workin nimetyn asiakkuuspäällikön kanssa suunnitelleet kyselyt aikatauluineen ja käyneet myös tulokset läpi esihenkilöiden kanssa. Olemme tyytyväisiä yhteistyöhömme.”

Sanna Vappula | Henkilöstö-ja markkinointipäällikkö

Miilumachine

”Täytyy myöntää, että olen saanut aivan uuden käsityksen siitä mitä kyselyillä ja analytiikalla voi saada aikaiseksi. Olemme pitäneet selkeästä ja yksinkertaisesta rakenteesta, hyvistä kyselypohjista, raporteista ja analytiikasta jotka ovat visuaalisia sekä havainnollistavia. Viimeiseksi nostaisin vielä vastaamisen ja vastausprosessin helppouden sekä miten vastauksia voidaan ryhmitellä hyvin.”

Kari Vimpari | Toimitusjohtaja

Järvi Suomen Terveys

”Kiva Work tarjoaa erinomaisen palvelukonseptin organisaation toiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Kiva Workin henkilöstö- ja asiakaskokemuksen mittaamiseen räätälöitävä arviointityökalu sekä heidän tarjoama laadukas ja joustava palvelu tuovat lisäarvoa oman toiminnan arviointiin ja kehittämiseen.”

Markku Hämäläinen | Toimitusjohtaja

Lunawood

”Hyvin sujunut projekti, jossa aikataulut ja suunnitelmat pitävät. Yhteinen suunnittelu on helppoa!”

Anna-Riitta Surakka | Henkilöstöjohtaja

Osuma Henkilöstöpalvelut

Kiva Work on todella hyödyllinen työkalu omaan työhön kumppaneiden parissa. Kyselyt antavat lisäarvoa asiakkaalle, mutta myös meidän tekijöillemme. Kiva Workin avulla saadaan usein semmoista dataa, minkä kerääminen muuten olisi haastavaa. 

Olli-Pekka Ojansivu | Asiakkuuspäällikkö

Vilpe

”Kiva Work on tarjonnut meille joustavan työkalun henkilöstökyselyjen tekoon. Olemme saaneet räätälöityä kyselyt juuri meidän tarpeisiimme. Seuraamme esimerkiksi vuosittain erillisellä kyselyllä miten meille tärkeät arvot toteutuvat henkilöstömme mielestä.

Työntekijät ovat kokeneet kyselyihin vastaamisen helppona ja kysely saavuttaa erinomaisesti.

Kiva Workin työntekijät ovat huippuja. Mikään asia ei ole liian vaikea tai mahdoton ja koen että ideoistani ja ajatuksistani saadaan hyvin kiinni. Kyselyjen tuloksia on ollut antoisaa pallotella Jaakon kanssa. Nämä keskustelut antavat aina uutta näkökulmaa.

Hanna Vanhala | Henkilöstöpäällikkö

Haluatko tutustua ratkaisuumme paremmin?